Meciul zilei – 01.02.2019

Bilet realizat de bonus in 1 February, 2019. Postat in Meciul Zilei

Japonia – Qatar

Cele mai bune nationale ale Asiei se vor intalni astazi de la ora 16:00 pe arena Zayed Sports City in finala Cupei Asiei care va aduce fata in fata selectionatele din Qatar si Japonia. Cele doua formatii si-au demosntrat ambitiile inca de la startul turneului si au castigat toate meciurile disputate, iar gruparea din Qatar a reusit sa faca acest lucru fara sa primeasca nici un gol. Acest amanunt poate reprezentat un aspect pozitiv deoarece exista o atmosfera foarte buna in vestiar, dar in acelasi timp jucatorii antrenati de Felix Sanchez ar putea suferi un soc emotional daca japonezii vor deschide scorul.

Formatia nipona a fost deja testata psihologic in partidele cu Turkeminstan si Uzbekistan, doua adversare care au deschis scorul in confruntarea cu Japonia dar apoi au pierdut partida. Mai trebuie subliniat faptul ca multi dintre jucatorii convocati de selectionerul Hajime Moriyasu au mai participat la editiile anterioare ale Cupei Asiei sau au fost prezenti la Campionatul Mondial organizat anul trecut in Rusia.

In istoria confruntarilor directe dintre cele doua finaliste au existat 3 rezultate de egalitate, doua victorii la niponilor si un succes obtinut de Qatar chiar in prima confruntare din 1988. Avand in vedere conditiile partidei de astazi ne asteptam la un duel foarte strans, iar pentru o cota 2.20 se merita sa mizati pe inca un succes al Japoniei.