Pariul zilei – 01.02.2019

Bilet realizat de bonus in 1 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

Hannover – RB Leipzig

Prima partida din aceasta etapa de Bundesliga ar trebui sa aiba un final previzibil deoarece exista diferente clare intre Hannover si RB Leipzig, doua formatii despre care vom prezenta mai multe amanunte in continuarea acestui articol. Atmosfera din vestiarul gazdelor de la Hannover nu este tocmai placuta, ambele partide disputate in 2019 au fost pierdute de Hannover, iar noul antrenor ,Thomas Doll, va avea o misiune foarte dificila deoarece exista si o lista foarte lunga de absenti pentru aceasta partida.

De cealalta parte RB Leipzig a demonstrat ca inca reprezinta o adversara puternica pentru toate formatiile din Bundesliga. In primul duel al anului trupa din Leipzig a pierdut la limita in fata liderului campionatului, Borussia Dortmund, iar etapa precedenta jucatorii antrenati de Ralf Rangnick s-au impus fara probleme cu scorul de 4-0 in deplasarea de la Dusseldorf.

RB Leipzig are si una dintre cele mai eficiente defensive din campionatul german si daca tinem cont de faptul ca Hannover nu a obtinut nici o victorie in ultimele 5 etape atunci trebuie sa ne asteptam la un joc dominat de oaspeti care au nevoie de cele 3 puncte pentru a se mentine aproape de primele locuri din clasment. Speram ca argumentele expuse in acest articol sa fie suficiente pentru a va convinge sa mizati pe un succes al celor del RB Leipzig, un pronostic care este cotat cu 1.55 de majoritatea agentiilor de pariuri.