Meciul zilei – 01.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 31 March, 2014. Postat in Meciul Zilei

Inverness vs Motherwell (01.04.2014) – ora 21:45
meciul zilei2Lasand de-o parte meciurile de Champions League, echipa noastra si-a indreptat atentia si catre un super meci din Scotia Premiership, asa cum se anunta a fi cel dintre Inverness si Motherwell, echipe aflate in lupta pentru un loc de Europa.
Motherwell a castigat precedenta intalnire, scor 2-0 acasa, acelasi scor cu care Inverness s-a impus in meciul direct din startul sezonului.
Inverness Motherwell
Inverness nu este in cea mai buna forma a ei, avand o singura victorie in ultimele cinci etape. Formatia gazda se afla pe locul cinci, cu 49 de puncte si un golaveraj de 37-32, insa in ritmul acesta gazdele nu vor avea un final de sezon prea reusit. In 15 meciuri jucate pe propriul teren, Inverness a reusit doar sapte victorii, la care se adauga patru egaluri si patru meciuri pierdute. Motherwell de partea cealalta a avut un sezon foarte bun, fiind favorita la un loc pe podium si in lupta directa cu Aberdeen pentru locul secund. Oaspetii au 57 de puncte si un golaveraj destul de modest, 51-46, cu o aparare foarte fragila. Cu astfel de cifre in dreptul ei, echipa vizitatoare este a treia in Scotia, iar in deplasare a castigat sapte partide din 15. Un singur punct a bifat Motherwell in ultimtle patru deplasari.
Pariuri Inverness vs Motherwell
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.62

  • In ciuda ultimelor doua rezultate directe, ne asteptam ca Inverness si Motherwell sa ofere un super spectacol marti seara de la ora 21:45 si sa vedem goluri in ambele porti, tinand cont de ofensivele celor doua, dar in acelasi timp si de apararile lor.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

 

Tags: , , , , , ,