Pariul zilei – 01.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 31 March, 2014. Postat in Pariul Zilei

Stevenage vs Wolves (01.04.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Pariul zilei ales de echipa noastra pentru ziua de 1 Martie speram sa nu fie o pacaleala. Cota de 1.73 vine din Anglia League One, a treia liga engleza, unde Wolves se va deplasa pe terenul lui Stevenage intr-un meci restant.
O singura data s-au duelat cele doua pana acum, in turul campionatului acesta, cand Wolves a castigat cu 2-0 in fata propriilor suporteri.
Stevenage Wolves
Stevenage vine dupa o perioada grea la acest meci, si anume in precedentele cinci etape a castigat numai doua puncte. Formatia gazda are un golaveraj de 40-60 cu o medie de aproximativ un gol marcat pe meci. Cele 38 de puncte o plaseaza pe Stevenage pe ultimul loc, si anume locul 24, insa pozitia a 19-a are doar doua puncte in plus, astfel ca orice e posibil. Echipa vizitatoare este favorita la toate agentiile de pariuri, cota fiind una chiar tentanta. Wolves conduce clasamentul din League One, cu 86 de puncte in dreptul ei, avand cee mai bune cifre. Cu cel mai bun atac si cea mai tare defensiva, Wolverhampton are sase puncte peste locul doi si zeze peste pozitia a treia, iar cu sapte inainte de final e greu de crezut ca poate rata promovarea.
Pariuri Stevenage vs Wolves
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.73

  • Wolves este lider absolut in liga a treia engleza, iar in acest meci, dupa cum am spus, va intalni lanterna rosie, iar in conditii normale ne asteptam ca lupii sa se impuna, diferenta dintre cele doua fiind enorma.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,