Meciul zilei – 01.04.2019

Bilet realizat de bonus in 1 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Arsenal Londra – Newcastle

Ultima partida din aceasta etapa din Premier League poate oferi microbistilor un meci foarte spectaculos deoarece Arsenal Londra si Newcastle sunt doua formatii care trec printr-o perioada foarte buna. La inceputul acestui sezon Arsenal era considerata una dintre candidatele la titlul de campioana, insa formatia tunarilor nu a mai reusit sa tina pasul cu Liverpool si Manchester City, iar in acest moment Arsenal se afla pe locul 5 cu 60 de puncte.

Chiar daca singurul obiectiv realistic pe acest final de sezon a ramas o calificare in UEFA Champions League, moralul jucatorilor pregatiti de Unai Emery inca este foarte rdicat dupa cele 3 victorii consecutive. Mai trebuie sa evidentiem faptul ca Arsenal nu a mai pierdut o partida in Premier League de la inceputul lunii februarie atunci cand Manchester City se impunea pe teren propriu cu scorul de 3-1.

Arsenal este cunoscuta ca o formatie spectaculoasa care nu refuza un stil ofensiv, iar apararea celor de la Newcastle trebuie sa se pregateasca de tentativele de atac initiate de Pierre-Emerick Aubameyang si Alexandre Lacazette, cei mai buni marcatori ai gazdelor de astazi. Probabil ca Arsenal va domina in cea mai mare parte jocul de astazi, dar pentru pariori cel mai profitabil pronostic poate fi varianta de peste 2.5 goluri marcate cotata cu 1.60 deoarece ambele echipe vor incerca sa inscrie cat mai multe goluri.