Pariul zilei – 01.04.2019

Bilet realizat de bonus in 1 April, 2019. Postat in Pariul Zilei

Sepsi – Viitorul Constanta

Cea mai surprinzatoare prezenta in Play-off-ul pentru cupele europene este Sepsi Sfantu Gheorghe, o grupare care se afla la al doilea an pe prima scena a fotbalului romanesc si astazi va primi vizita celor de la Viitorul Constanta. In primele doua etape din aceasta faza a campionatului Sepsi a suferit doua infrangeri si dupa eliminarea din Cupa Romaniei moralul jucatorilor antrenati de Eugen Neagoe este tot mai scazut.

De partea cealalta Viitorul Constanta a reusit o victorie surprinzatoare chiar pe terenul celor de la FCSB, una dintre cele mai puternice echipe din campionatul romanesc. Viitorul a participat si in anii precedenti in aceasta faza finala a campionatului si multi dintre fotbalistii prezenti in lotul lui Gheorghe Hagi au si experienta meciurilor din Europa League. Unul dintre cei mai importanti jucatori din echipa constantenilor este Ianis Hagi, decarul formatiei poate conduce jocul spre actiuni ofensive, dar a demonstrat de cateva ori ca este eficient si in faza de finalizare.

In cea mai recenta partida directa dintre cele doua formatii nu s-a marcat nici un gol, dar va amintim ca Viitorul are o singura infrangere in ultimele 5 meciuri si vor incerca sa obtina cele 3 puncte in duelul de astazi. Casele de pariuri se asteapta la un duel foarte echilibrat, din acest motiv va propunem sa mizati pe un succes al Viitorului care este cotat cu 2.80 de majoritatea agentiilor din tara.