Meciul zilei – 01.06.2019

Bilet realizat de bonus in 1 June, 2019. Postat in Meciul Zilei

Liverpool – Tottenham

Aceasta editie de UEFA Champions League se va incheia cu un duel intre doua echipe engleze, Liverpool era una dintre favorite inca de la inceputul sezonului, iar Tottenham este o aparitie surprinzatoare in aceasta faza a competitiei. Ambele formatii au avut de intalnit adversare dificile, Tottenham a trecut de Borussia Dortmund, Manchester City si Ajax Amsterdam, iar in faza grupelor londinezii au reusit sa termine pe pozitia secunda intr-o grupa cu FC Barcelona, Inter Milano si PSV Eindhoven.

Liverpool a abordat fiecare adversara cu multa incredere si au incercat sa castige toate meciurile. Strategia promovată de Jurgen Klopp presupune un joc foarte direct si ofensiv care este foarte dificil de combatut de orice echipa din Europa. Liverpool are in componenta si cativa fotbalisti cu o viteza uimitoare care pot profita de orice spatiu din apararea celor de la Tottenham.

De altfel, singura victorie obtinuta de Spurs in ultimele 5 meciuri a fost reusita in returul cu Ajax, iar in meciurile directe cu Liverpool din acest sezon, Tottenham a pierdut ambele partide cu scorul de 2-1. In aceste conditii pariorii pot miza pe un succes al cormoranilor pentru care vor primi cota 1.90, insa nu trebuie sa uitam ca fotbalul este sportul in care orice rezultat este posibil iar Tottenham a mai incurcat planurile pariorilor si in celelalte runde ale competitiei.