Pariul zilei – 01.06.2019

Bilet realizat de bonus in 1 June, 2019. Postat in Pariul Zilei

Petrolul Ploiesti – Academica Clinceni

Una dintre cele mai iubite echipe din Romania este Petrolul Ploiesti, o grupare care a promovat anul trecut din Liga a treia si astazi va avea un meci foarte important impotriva celor de la Academica Clinceni. In ultima etapa din Liga secunda ploiestenii inca mai spera sa termine pe pozitia a treia si sa evolueze in Play-off-ul pentru promovare in Liga I.

Inaintea acestei runde Univeristatea Cluj ocupa pozitia a treia cu 2 puncte avans fata de Petrolul si chiar daca sansele ca clujenii sa piarda a treia treapta a clasamentului sunt mici, ploiestenii vor fi foarte motivati sa le ofere fanilor o victorie impotriva unei echipe care va evolua in urmatoarea editie de Liga I. Pariorii trebuie sa fie consitenti de faptul ca motivatia jucatorior de la Academica Clinceni a scazut mult dupa ce echipa antrenata de Ilie Poenaru a obtinut promovarea matematica.

Singurul motiv pentru care oaspetii de astazi ar castiga acest meci este sa termine sezonul pe prima pozitie a clasamentului, un lucru posibil si daca Chindia Targoviste se va incruca in deplasarea de la Energeticianul. Totusi, nu trebuie sa omitem faptul ca Petrolul a ajuns la 5 victorii consecutive in care a marcat 19 goluri, ceea ce inseamna ca gruparea lupilor galbeni traverseaza o perioada foarte buna si o victorie a ploiestenilor cotata cu 1.75 poate fi cel mai avantajos pronostic al zilei.