Meciul zilei – 01.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 1 July, 2016. Postat in Meciul Zilei

Tara Galilor vs Belgia (01.07.2016) – ora 22:00
meciul zilei2Tara Galilor si Belgia ne vor oferi cel mai atractiv duel al zilei, astazi de la ora 22:00. Acestea se lupta pentru un loc in semifinalele Campionatului European 2016, iar belgienii par usor favoriti la prima vedere.
Tara Galilor
Belgia
Desi pornesc cu sansa a doua, galezii nu trebuie neglijati, mai ales dupa ce au aratat in meciurile precedente. In optimi au avut un adversar inferior totusi, trecand de Irlanda de Nord, 1-0. Totusi Tara Galilor a castigat Grupa B, terminand peste Anglia, Slovacia si Rusia. Singurul lor esec la EURO 2016 a venit in fata englezilor, scor 1-2, dupa ce au condus cu 1-0 la pauza si au incasat ultimul gol in prelungiri.Belgia se prezinta aici dupa trei rezultate foarte bune la EURO, trei victorii in care a marcat de opt ori, far asa primeasca gol. La prima vedere, putem spune ca Belgia este favorita sa mearga in semifinale si apoi chiar in finala, avand de trecut de Portugalia in runda urmatoare. Ramane de vazut totusi, mai ales ca belgienii n-au castigat in preliminarii contra Tarii Galilor (0-0 acasa si 0-1 in deplasare).
Pariuri – Tara Galilor vs Belgia
Info pariuri sportive Se califica Belgia @ 1.35

  • Desi au impresionat si cei din Tara Galilor, ne asteptam ca Belgia sa isi confirme superioritatea disear si sa obtina locul in semifinalele competitiei, cota fiind una acceptabila.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,