Pariul zilei – 01.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 1 July, 2016. Postat in Pariul Zilei

Lillestrom vs Tromso (01.07.2016) – ora 20:00
pariul zilei2Avem o cota de 1.82 pentru pariul zilei de astazi, iar meciul care ne-a atras atentia vine din Norvegia Tippeligaen, Lillestrom si Tromso fiind adversare in cea de-a 14-a etapa a campionatului, incepand cu ora 20:00.
Lillestrom
Tromso
Lillestrom a avut o prima parte a sezonului destul de oscilanta, punctul forte reprezentandu-l atacul, unul dintre cele mai eficiente din campionat, insa defensiva nu s-a ridicat la acelasi nivel. Gazdele au marcat de 22 de ori, primind 19 goluri in 13 etape, fiind doar pe pozitia a noua in acest moment. Cu 17 puncte in dreptul lor, cei de la Lillestrom sunt la sase lungimi de zona fierbinte.Tromso se afla intr-o situatia ceva mai slaba, avand la ora actuala penultimul atac din campionat, cu numai zece reusite in 13 etape, ceea ce inseamna o medie de sub un gol marcat pe meci. Tromso a adunat 13 puncte din 39 posibile, iar golaverajul de 10-19 nu este nici el unul de laudat. Oaspetii au bifat o victorie, trei remize si trei esecuri in cele sapte deplasari de pana acum.
Pariuri – Lillestrom vs Tromso
Info pariuri sportive Peste 2,5 goluri @ 1.82

  • Asa cum am spus, ambele formatii au probleme in compartimentul defensiv, dar totodata Lillestrom dispune de un atac redutabil, unul dintre cele mai bune din Norvegia.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,