Pronostic – Derry City vs Dundalk – 01.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 1 July, 2016. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Derry City vs Dundalk – 01.07.2016

Pronostic - Derry City vs Dundalk - 01.07.2016

Derry City si Dundalk se intalnesc diseara de la ora 21:45 in singurul meci al zilei din Irlanda Premier Division, meciul facand parte din etapa a 17-a.

Derry City are avantajul terenului propriu, insa chiar si asa porneste cu sansa a doua, intalnind cea mai solida echipa din campionat. Gazdele se afla pe locul trei dupa primele 16 runde, cu 31 de puncte si un golaveraj de 22-12, avand o defensiva solida si un atac decent. Derry City vine dupa trei etape in care a obtinut sapte puncte, fiind pe o panta ascendenta.

Dundalk este campioana en-titre si liderul la zi din campionatul Irlandei, fiind superioara cam din toate punctele de vedere. Echipa oaspete a adunat 40 de puncte din 48 posibile, iar golaverajul de 37-8 este de-a dreptul impresionant, cu o medie de peste doua goluri marcate pe meci. Dundalk are doar trei puncte peste Cork City, echipa de pe locul doi, asa ca nu prea isi permite pasi gresiti in meciul de diseara.

Pronostic: Peste 1,5 goluri @ 1.40
Se intalnesc doua dintre cele mai ofensive echipe ale campionatului irlandez, cele doua reusind sa marcheze in total de 59 de ori in 16 etape. Desi stau bine in aparare, ne asteptam la cel putin doua reusite diseara, cota fiind foarte atractiva in oferta celor de la Unibet.

Tags: