Meciul zilei – 01.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 September, 2014. Postat in Meciul Zilei

Brest vs Nancy (01.09.2014) – ora 21:30
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei de astazi, 1 Septembrie, vine din Franta Ligue 2, acolo unde va avea loc un duel de mijlocul clasamentului in conditiile actuale, intre Brest si Nancy.
Precedentele doua sezoane le-au pus fata in fata de patru ori pe cele doua tabere. In doua randuri s-au impus cei de la Nancy, dupa care a urmat o victorie a lui Brest si o remiza alba.
Brest Nancy
Brest a inceput bine campionat, castigand acasa in fata lui Clermont, scor 2-1. Au urmat apoi doua meciuri mai slabe, echipa fiind in scadere de forma. Mai exact, Brest a bifat inca doua rezultate de egalitate si o infrangere, picand in clasament pana pe locul 13. Doar cinci puncte au gazdele si un golaveraj de 2-2, ambele egaluri de pana acum fiind fara goluri. Nancy nu a rupt nici ea gura targului, insa se numara printre cele cinci formatii fara infrangere. Dupa patru etape scurse oaspetii au o victorie si trei remize, dar si un golaveraj pozitiv de 3-2. Cu aceste cifre, formatia vizitatoare este a zecea in clasament, iar o victorie i-ar putea aduce la un punct de podium si implict de locurile ce promoveaza.
Pariuri Brest vs Nancy
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.57

  • Tinand cont de faptul ca ambele tabere stau destul de modest din punct de vedere ofensiv, ne asteptam la un duel fara prea multe goluri. Cele doua cluburi au marcat impreuna de numai cinci ori in patru etape.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,