Pariul zilei – 01.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 September, 2014. Postat in Pariul Zilei

Furth vs St. Pauli (01.09.2014) – ora 21:15
pariul zilei2Pariul zilei de astazi are o cota normala, si anume 1.80 la ora actuala in oferta bet365. Partida vine din Bundesliga 2, acolo unde Furth si St. Pauli vor fi adversare in etapa cu numarul patru.
Sezonul trecut cele doua tabere au oferit in total zece goluri in doua confruntari directe, St. Pauli castigand pe acest teren cu 4-2, ca mai apoi acasa sa remizeze 2-2 cu Furth.
Furth St. Pauli
Echipa gazda a acestui joc vine dupa infrangerea de etapa trecuta cu Ingolstadt, a doua clasata la ora actuala in liga secunda. Furth a oferit de toate in primele trei etape de campionat, bifand o victorie, un egal si un esec. Cele patru puncte si golaverajul de 6-4 ii pune pe oaspeti doar pe locul 11 al clasamentului, la numai doua lungimi de zona fierbinte. Pe de alta parte, St. Pauli se afla intr-o situatie asemanatoare, doar golaverajul facand diferenta intre cele doua tabere, balanta fiind inclianta in favoarea gazdelor din acest punct de vedere. Cu patru puncte si un golaveraj de 3-4, echipa vizitatoare este a 14-a in clasament, fiind fara punct si fara gol marcat in deplasare pana acum.
Pariuri Furth vs St. Pauli
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.80

  • Ultimele sase confruntari directe dintre cele doua tabere au oferit de fiecare data goluri si de-o parte si de alta. Plus de asta, ambele au bifat meciuri cu goluri multe in primele trei etape, cel putin doua in fiecare partida a fiecareia dintre cele doua.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,