Meciul zilei – 02.02.2015

Bilet realizat de Pariuri in 2 February, 2015. Postat in Meciul Zilei

Le Havre vs Valenciennes (02.02.2015) – ora 21:30
meciul zilei2Le Havre o va gazdui in aceasta seara de la ora 21:30 pe Valenciennes, in ultimul meci al etapei cu numarul 22 din Franta Ligue 2. Se anunta un meci strans si echilibrat, mai putin spectaculos, intre doua echipe modeste ale ligii secunde. In tur Le Havre s-a impus cu 4-0 in deplasare.
Le Havre Valenciennes
Le Havre nu traverseaza o perioada prea buna in acest moment, dovada ca vine dupa cinci etape in care nu a simtit gustul victoriei, astfel ca a picat in cea de-a doua jumatate a clasamentului. Echipa gazda are 25 de puncte si un golaveraj de 25-24, fiind singura echipa cu golaevraj pozitiv de la locul zece in jos. Doar doua puncte au cei de la Le Havre peste zona de retrogradare. Valenciennes se afla intr-o situatie si mai delicata, venind dupa patru esecuri consecutive in Ligue 2, iar acum mai are un singur punct peste linia de plutire. Oaspetii au 24 de puncte in dreptul lor si un golaveraj de 18-31, revenindu-le locul 16 in aceste conditii. Valenciennes este echipa cu cel mai slab atac pe teren strain, marcand de sapte ori in zece deplasari pana acum.
Pariuri Le Havre vs Valenciennes
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.55

  • Pentru acest meci ne-am indreptat atentia catre cota de 1.55 oferita de Sportingbet, cota pentru pariul cu maxim doua reusite, avand in vedere ca nici una dintre cele doua tabere nu a impresionat la nivel ofensiv, stand mai bine in aparare.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!