Pariul zilei – 02.02.2015

Bilet realizat de Pariuri in 2 February, 2015. Postat in Pariul Zilei

Achnas vs Apollon (02.02.2015) – ora 19:00
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, 2 Februarie, vine din Cipru First Division si are o cota ceva mai mica decat in mod normal, si anume 1.50 in momentul de fata. Achnas si Apollon sunt cele doua protagoniste, acestea urmand sa puna capat etapei a 18-a.
Achnas Apollon
Achnas nu este o formatie cu pretentii prea mari, ba din contra, se zbate undeva in a doua jumatate a clasamentului. Gazdele sunt pe locul opt in acest moment, din 12, avand 20 de puncte in dreptul lor si un golaveraj modest de 18-26. Majoritatea echipelor din a doua jumatate a clasamentului au in Cipru un atac slab, nefiind chiar cel mai spectaculos campionat. Apollon in schimb este echipa care conduce ostilitatile in First Division, luptand pentru titlu cu APOEL in stagiunea curenta. Oaspetii sunt pe primul loc in acest moment, cu 36 de puncte, la fel ca APOEL, dar cu un golaveraj mai slab. Apollon are nevoie de victorie pentru a reface diferenta de trei puncte fata de APOEL, astfel ca nu-si permite sa calce stramb diseara.
Pariuri Achnas vs Apollon
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.50

  • Astazi oferta nu este prea bogata, astfel ca nici cota pentru pariul zilei nu este la fel de mare ca de obicei. Am ales sa mergem pe victoria celor de la Apollon, net superiori din orice punct de vedere, plus ca nu-si permit pasi gresiti, asa cum am spus.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!