Meciul zilei – 02.02.2019

Bilet realizat de bonus in 2 February, 2019. Postat in Meciul Zilei

Frankfurt – Dortmund

Doua dintre formatiile germane care au pus cele mai multe probleme campioanei en-titre, Bayern Munchen, sunt Frankfurt si Borussia Dortmund, doua grupari care se vor intalni astazi de la ora 16:30 pe Commerzbank-Arena. In meciurile de pe teren propriu Frankfurt a obtinut 5 victorii in Bundesliga, dar nu trebuie sa uitam ca Dortmund a suferit o singura infrangere in deplasarile din campionat, iar jucatorii pregatiti de Lucien Favre au primit cele mai putine goluri in partidele disputate in deplasare.

De asemenea, mai trebuie evidentiat faptul ca Dortmund are cele mai multe goluri marcate din Bundesliga, jucatorii cei mai periculosi fiind Marco Reus si Paco Alcacer, doi atacanti care au marcat impreuna 24 de goluri din cele 50 reusite de liderul campionatului german.
Frankfurt nu are aceleasi resurse financiare ca Borussia Dortmund pentru a-si permite sa aduca jucatori foarte valorosi, dar gazdele de astazi formeaza o echipa unita care a reusit sezonul precedent sa castige Cupa Germaniei.

Totusi, in ultimele 5 partide directe cu Dortmund cei de la Frankfurt nu au reusit nici un succes, iar Borussia a obtinut 4 victorii. Tot Borussia este astazi favorita la victorie, acest rezultat este cotat cu 2.20 si va aduce pe cei de la Dortmund mai aproape de un nou titlu de campioana a Germaniei.