Pariul zilei – 02.02.2019

Bilet realizat de bonus in 2 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

Dunarea Calarasi – FCSB

In prima partida din 2019 Dunarea Calarasi va avea o misiune foarte dificila impotriva vice-campioanei Romaniei, FCSB, una dintre favoritele la castigarea titlului de campioana a Ligii I. In momentul de fata FCSB se afla pe pozitia secunda din clasament la 6 puncte in spatele liderului CFR Cluj care va intalni astazi pe Hermannstadt.

Partida cu Dunarea Calarasi va fi un test veritabil pentru noul antrenor al bucurestenilor, Mihai Teja, un tehnician care a fost numit la conducerea echipei la sfarsitul lunii decembrie. Dupa demiterea fostului antrenor, Nicole Dica, existau doi candidati principali pentru functia de la FCSB, iar Mihai Teja il va intalni astazi pe Dan Alexa, care a ramas la Dunarea Calarasi pentru a incerca sa salveze echipa de la retrogradare.

Dan Alexa ocupa functia de antrenor principal la Dunarea din august 2017 si chiar daca a pierdut ultimele 6 partide din Liga I, conducerea cubului nu a uitat ca acest tehnician a contribuit decisiv la promovarea gruparii din Calarasi in primul esalon al fotbalului romanesc. Diferentele dintre cele doua adversare sunt evidente si chiar daca FCSB a fost eliminata de Dunarea Calarasi din Cupa Romaniei, noi va propunem sa mizati astazi pe un succes al bucurestenilor cotat cu 1.60, acest pronostic poate fi cea mai inpirata alegere a zilei pentru cei care doresc sa obtina un castig suplimentar.