Meciul zilei – 02.04.2015

Bilet realizat de Pariuri in 1 April, 2015. Postat in Meciul Zilei

Steaua vs Petrolul (02.04.2015) – ora 21:30
meciul zilei2Steaua si Petrolul Ploiesti vor fi puse fata in fata in semifinalele Cupei Romaniei, joi seara de la ora 21:30 in mansa retur. Partida tur de la Ploiesti s-a incheiat nedecisa, scor 1-1, lupii galbeni avand acum sansa a doua la calificare dupa golul primit acasa.
Steaua Petrolul
Steaua a inceput sa ‘scartaie’ de la o vreme, insa in ultimele meciuri a aratat ceva semne de revenire, castigand sase puncte in precedentele doua partide de campionat, 1-0 cu Ceahlaul in deplasare si 4-1 acasa cu Viitorul. Ros-albastrii au bifat patru meciuri oficiale in 2015 pe teren propriu, inregistrand trei succese si un esec, 0-1 in derby-ul cu Rapid. Petrolul in schimb are probleme serioase pe toate planurile, iar Cupa Romaniei poate reprezenta salvarea acestei stagiuni. Lupii galbeni vin dupa victoria cu CFR Cluj din campionat, 1-0 in deplasare, insa in fata Stelei au o misiune delicata, si anume sa se impuna sau sa scoata un egal de la 2-2 in sus pentru a merge mai departe in finala Cupei Romaniei.
Pariuri –  Steaua vs Petrolul
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.75

  • La prima vedere pare un pariu ok, tinand cont de caderea Petrolului din ultima vreme, plus ca Steaua poate fi considerata superioara la majoritatea capitolelor. Totusi nici gazdele nu au rupt gura targului in ultimele saptamani, asa ca nu recomandam sa pariati sume prea mari.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!