Pariul zilei – 02.04.2015

Bilet realizat de Pariuri in 1 April, 2015. Postat in Pariul Zilei

Maritimo vs FC Porto (02.04.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Maritimo si FC Porto vor fi puse fata in fata astazi de la ora 21:45, ora Romaniei, in semifinalele Cupei Ligii Portugaliei. E limpede cine porneste cu prima sansa, insa nu va fi tocmai usor pentru formatia oaspete, Maritimo fiind o roca tare acasa.
Maritimo FC Porto
De altfel, Maritimo a invins-o pe Porto in ultimele doua confruntari pe acest teren, scor 1-0 de fiecare data, in Februarie 2014 si in Ianuarie 2015. Echipa nu traverseaza cea mai buna perioada, dovada ca s-a impus de numai doua ori in ultimele opt partide oficiale, ofensiva fiind punctul slab la prima vedere. Gazdele au pierdut trei din ultimele patru meciuri acasa. Pe de alta parte, FC Porto este pe cai mari, cu noua victorii si doua rezultate de egalitate in ultimele 11 partide oficiale din toate competitiile, fiind si calificata in sferturile Uefa Champions League. Oaspetii se lauda si cand vine vorba de deplasari, cu trei succese si doua remize in ultimele cinci meciuri pe teren strain, patru in campionat si unul in UCL.
Pariuri –  Maritimo vs FC Porto
Info pariuri sportive 2 solist @ 1.53

  • Fara sa riscam prea mult cu un pariu pe handicap asiatic, am decis sa mergem pe un pariu simplu, 2 solist, considerand cu Porto e net superioara la majoritatea capitolelor, iar Cupa Ligii a devenit un obiectiv de luat in seama.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!