Meciul zilei – 02.05.2015

Bilet realizat de Pariuri in 2 May, 2015. Postat in Meciul Zilei

Atletico Madrid vs Bilbao (02.05.2015) – ora 19:00
meciul zilei2Atletico Madrid si Athletic Bilbao vor fi adversare in aceasta seara incepand cu ora 19:00, ora Romaniei, in cadrul etapei cu numarul 35 din Spania Primera Division. Gazdele isi stiu in mare masura pozitia din clasament la final, pe cand oaspetii inca lupta.
Atletico Madrid Athletic Bilbao
Atletico Madrid este campioana en-titre din Spania, insa sezonul acesta se va multumi doar cu locul trei. Trupa de pe Vicente Calderon este a treia in La Liga, departe de vecinii de clasament, cu patru etape inainte de final. Golaverajul este de asemenea unul de admirat, 65-26, doar Barcelona avand la ora actuala o aparare mai puternica in campionatul intern. De partea cealalta, Athletic Bilbao vine dupa doua victorii si un egal in campionat, fiind a opta la ora actuala, cu 47 de puncte, doar golaverajul de 34-38 tinand-o sub locul sapte, care de altfel este si obiectivul bascilor. De precizat ca locul sapte poate duce in UEL daca o echipa din Top 6 va castiga Copa del Rey in aceasta stagiune.
Pariuri – Atletico Madrid vs Bilbao
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.40

  • Atletico Madrid pare superioara din toate punctele de vedere la ora actuala, iar noi mizam pe victoria campioanei en-titre, desi miza pentru gazde nu este una prea mare
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!