Pariul zilei – 02.05.2015

Bilet realizat de Pariuri in 2 May, 2015. Postat in Pariul Zilei

Sporting vs Nacional (02.05.2015) – ora 22:15
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, 2 Mai, are o cota ceva mai atractiva decat in ultima perioada, si anume 2.00. Meciul ales vine din Portugalia Primeira Liga, acolo unde Sporting Lisabona urmeaza sa o gazduiasca pe Nacional, incepand cu ora 22:15.
Sporting Nacional
Sporting Lisabona este pe cai mari, venind dupa trei victorii consecutive in campionat, asigurandu-si astfel locul trei din clasament, fara posibilitatea de a mai pica si chiar fara a urca pe doi, realistic vorbind. Alaturi de Benfica, Sporting este singura echipa din Portugalia care nu a pierdut nici un meci pe teren propriu in actuala stagiune de Primeira Liga. De partea cealalta a baricadei se afla Nacional, echipa aflata la mijlocul clasamentului, fara motive serioase de lupta, avand in vedere ca nu mai poate prinde un loc in top 5. Echipa isi doreste sa termine cat mai sus, iar la ora actuala are 40 de puncte si un golaveraj negativ de 39-42, pierzand o singura data in ultimele cinci etape de campionat.
Pariuri Sporting vs Nacional
Info pariuri sportive: Sporting -1.5 HA @ 2.00

  • Sporting Lisabona vine dupa trei victorii la rand, asa cum am spus, si este cea mai in forma echipa din Portugalia. Nacional este o echipa solida, insa ne asteptam ca diferenta dintre cele doua tabere sa se vada si pe tabela.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!