Meciul zilei – 02.10.2015

Bilet realizat de Pariuri in 1 October, 2015. Postat in Meciul Zilei

Darmstadt vs Mainz (02.10.2015) – ora 21:30
meciul zilei2Se anunta un nou weekend pe cinste, iar etape a opta din Bundesliga va fi deschisa vineri seara de duelul dintre Darmstadt si Mainz, duel programat la ora 21:30, ora Romaniei. Cotele sunt foarte echilibrate, fiind greu de spus cine are prima sansa.
Darmstadt Mainz
Darmstadt, echipa nou-promovata in Bundesliga, nu s-a prezentat deloc rau pana acum. Drept dovada, gazdele au inregistrat doua victorii, patru remize si un singur esec in cele sapte etape scurse. Echipa gazda are zece puncte si un golaveraj acceptabil de 8-9, fiind a noua clasata in Germania. Cu siguranta obiectivul principal este evitarea retrogradarii, iar pana acum lucrurile merg bine pentru gazde.

Echipa probabila Darmstadt:
Mathenia
Garics, Sulu, Caldirola, Diaz
Heller, Niemeyer, Gondorf, Rausch
Rosenthal
Wagner

Mainz nu este deloc o echipa de neglijat, dar in acest debut de sezon n-a aratat tocmai cum isi dorea. Echipa a bifat trei victorii si patru infrangeri pana acum, iar cu noua puncte si un golaveraj de 9-9 se afla pe pozitia a 12-a. Oaspetii sunt la cinci puncte peste zona fierbinte, iar vineri seara au nevoie de un rezultat favorabil cu orice pret, altfel situatie se complica si mai mult.

Echipa probabila Mainz:
Karius
Balogun, Bungert, Bell, Bussmann
Baumgartlinger, Latza
Clemens, Malli, Blasis
Muto

Pariuri – Darmstadt vs Mainz
Info pariuri sportive 1X @ 1.55

  • Mainz are un lot solid si e o echipa greu de depasit in general, insa sezonul acesta nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, sau cel putin nu in meciurile din deplasare, pe cand Darmstat a aratat mult mai bine.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,