Pariul zilei – 02.10.2015

Bilet realizat de Pariuri in 1 October, 2015. Postat in Pariul Zilei

Celta Vigo vs Getafe (02.10.2015) – ora 21:30
pariul zilei2Am ales o cota ceva mai mica pentru pariul zilei din aceasta vineri, si anume 1.50. Meciul vine din Spania Primera Division, acolo unde Celta Vigo o va gazdui pe Getafe in cadrul etapei cu numarul sapte, de la ora 21:30.
Celta Vigo Getafe
Celta Vigo se numara printre cele trei echipe neinvinse in actuala editie de campionat. Echipa a adunat 14 puncte din 18 posibile si este a patra clasata, la doar doua lungimi in spatele liderului Villarreal. Plus de asta, gazdele se lauda si cu un golaveraj de 15-7, doar Real Madrid stand mai bine la acest capitol. Vor lipsi accidentatii Blanco, Fontas si Augusto Fernandez.

Echipa probabila Celta Vigo:
Alvarez
Mallo, Cabral, Gomez, Jonny
Hernandez, Radoja, Wass
Orellana, Aspas, Nolito

Pe de alta parte, Getafe nu a rupt gura targului pana acum, echipa incepand destul de slab noua stagiune. Totusi oaspetii au dat semne de viata in ultimele saptamani, bifand doua succese in precedentele trei etape de campionat. Astfel, Getafe a urcat pe locul 13, avand sase puncte si un golaveraj modest de 6-8 in acest moment.

Echipa probabila Getafe:
Guaita
Suarez, Vergini, Alexis, Vigaray
J. Rodriguez, Medran
Leon, Lafita, V. Rodriguez
Vazquez

Pariuri Celta Vigo vs Getafe
Info pariuri sportive: 1 solist @  1.50

  • Ne-am indreptat atentia catre victoria echipei gazda in acest duel, Celta Vigo prezentandu-se excelent pana acum in noua editie de La Liga, trecand si de Barcelona, scor 4-1 acum doua etape.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,