Pronostic – Lyon vs Reims – 03.10.2015

Bilet realizat de Pariuri in 1 October, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Lyon vs Reims – 03.10.2015

Pronostic - Lyon vs Reims - 03.10.2015

Lyon si Reims vor fi adversare sambata de la ora 18:30 in cadrul etapei a noua din Franta Ligue 1. Se anunta un meci dificil pentru ambele tabere si nimic nu este exclus aici.

Olympique Lyon e numele mai sonor, echipa cu un lot superior valoric, ar care nu si-a intrat inca in ritm. Gazdele ocupa doar locul opt dupa tot atatea etape, cu 12 puncte castigate si cu un golaveraj de 10-6. Lacazette si ai lui n-au rupt gura targului, iar in acest weekend au nevoie de puncte ca de aer.

Reims in schimb vine la acest meci dupa o serie foarte buna, cu doua victorii si trei remize in ultimele cinci etape. Echipa se afla pe un onorabil loc patru la ora actuala, cu 15 puncte in dreptul ei, dar si cu un golaveraj admirabil de 11-6. O singura infrangere au inregistrat oaspetii, 0-1 pe teren lui Nantes in luna August. Reims a pierdut ultimele cinci intalniri cu adversara de sambata, insa in acest moment se afla pe cai mari si poate spera la cel putin un punct aici.

Pronostic: Sub 3,5 goluri @ 1.35
Cota nu e una formidabila, insa nici gradul de risc nu este foarte mare la prima vedere. Mizam pe un meci strans si destul de echilibrat, in care vom vedea cel mult trei reusite.

Tags: