Meciul zilei – 03.02.2019

Bilet realizat de bonus in 3 February, 2019. Postat in Meciul Zilei

AS Roma – AC Milan

Stadio Olimpico din Roma va fi astazi locul de desfasurare a unei partide foarte importante in situatia campionatului italian, o confrutnare intre AS Roma si AC Milan, doua grupari care isi propun sa obtina calificarea in grupele UEFA Champions League. Inaintea acestei etape oaspetii de la AC Milan ocupau pozitia a patra care este ultimul loc ce permite participarea in cea mi importanta competitie a cluburilor europene.

AS Roma se afla la o diferenta de doar un punct fata de adversara de astazi, iar faptul ca va beneficia de avantajul terenului propriu poate conta foarte mult pentru jucatorii antrenati de Eusebio Di Francesco. Romanii au pierdut o singura partida in meciurile de pe teren prorpiu si trebuie sa mai subliniem faptul ca trupa milaneza a fost invinsa doar de doua ori in deplasarile din Serie A. Avand in vedere aceste aspecte trebuie sa ne asteptam la un duel foarte echilibrat in care atat gazdele, cat si oaspetii vor avea multe sanse de a inscrie.

In partida din tur AC Milan s-a impus cu scorul de 2-1, golul victoriei a fost marcat in prelungirile partidei de Cutrone , un jucator care se poate afla si astazi in formula folosita de Gennaro Gattuso. Invitam microbistii sa urmareasca acest meci foarte tensionat, iar petnru pariori recomandam varianta de peste 2.5 goluri inscrise cotata cu 1.65 deoarece ambele formatii pot castiga aceasta partida.