Pariul zilei – 04.02.2019

Bilet realizat de bonus in 3 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

Palermo – Foggia

Una dintre cele mai puternice formatii din Serie B este Palermo, o echipa care a evoluat multi ani pe prima scena a fotbalului din Italia si care va incerca sa obtina promovarea in acest sezon. Deocamdata formatia din Sicilia ocupa prima pozitie din clasament cu 37 de puncte si are nevoie de victorie in partida de astazi cu Foggia pentru a se mentine pe fotoliul de lider al Seriei B.

Foggia este o formatie care se afla in zona retrogradarii si care in partidele din deplasare a obtinut doar 2 victorii iar in trupa antrenata de Pasquale Padalino se afla mai multi jucatori imprumutati care sunt foarte legati de acest club. De partea celelata, Palermo are in componenta fotbalisti foarte experimentati precum Ilija Nestorovski, Mato Jajalo sau Alessandro Salvi. In formula de astazi a gazdelor poate evolua si romanul George Puscas, un atacant de 22 de ani adus de la Inter Milano care a reusit sa marcheze de 3 ori in acest sezon.

Palermo s-a impus si in partida din tur cu scorul de 2-1, dupa ce Foggia conducea la pauza cu 1-0, iar daca avem in vedere faptul ca Palermo va beneficia de avantajul terenului propriu atunci sunt mai multe sanse pentru sicilieni sa se impuna. Cota pentru un succes al gazdelor este 1.80 si noi va recomandam sa mizati pe acest pronostic deoarece exista o diferenta apreciabila in favoarea celor de la Palermo.