Meciul zilei – 04.02.2019

Bilet realizat de bonus in 4 February, 2019. Postat in Meciul Zilei

Dinamo Bucuresti – Poli Iasi

O partida cruciala pentru Dinamo Bucuresti va avea loc in aceasta seara de la ora 20:00, o confrutnare in care trupa cainilor rosii o va intalni pe Poli Iasi, una dintre principalele contra-candidate la un loc in Play-off. Cele doua adversare sunt vecine in clasament si se afla la o diferenta de 6 puncte in favoarea iesenilor, care mai spera la o clasare in primele 6 echipe din Liga I la finalul sezonului normal.

Si Dinamo are in acest moment acelasi obiectiv, insa trupa anrenata de Mircea Rednic a obtinut doar 4 victorii pe teren prorpiu si sansele de a evita grupa de retrogradare vor fi tot mai mici daca vor pierde acest duel. In componenta formatiei gazdelor au avut loc foarte multe schimbari in ultimii ani si chiar daca valoarea fotbalistilor este peste media Ligii I, acestia nu au avut suficient timp pentru a se adapta la stilul de joc practicat de Dinamo.

Mai trebuie sa specificam faptul ca echipa cainilor rosii a pierdut toate meciurile amicale disputate in aceasta vara fara sa inscrie nici un gol, iar acest lucru a afectat si mai mult moralul jucatorilor. Avand in vedere si conditiile meteo ale acestei partide nu trebuie sa ne asteptam la foarte multe goluri, iar cel mai indicat pronostic este varianta sub 2.5 goluri inscrise care este cotata cu 1.65 de majoritatea agentiilor din tara.