Meciul zilei – 03.03.2019

Bilet realizat de bonus in 3 March, 2019. Postat in Meciul Zilei

Napoli – Juventus Torino

Campioana acestei editii de Serie A se poate decide chiar in aceasta seara in duelul dintre Napoli si Juventus Torino, primele doua formatii din campionatul italian se vor intalni intr-un derby foarte tensionat care va incepe de la ora 21:30. Cele doua formatii sunt despartite de 13 puncte in acest moment si chiar daca Juventus este echipa oaspete, torinezii vor evolua cu mai putina presiune deoarece avansul din clasament este suficient de linistitor pentru jucatorii lui Massimiliano Allegri.

Avand in vedere faptul ca mai sunt doar 13 meciuri pana la finalul campionatului, un eventual esec inregistrat astazi nu o poate afecta foarte mult pe gruparea care a castgiat ultimele 7 titluri de campioana in Italia. Nu acelasi lucru este valabil si pentru Napoli, fotbalistii pregatiti de Carlo Ancelotti vor avea partea de o sustinere frenetica a suporterilor de pe Stadio San Paolo, dar daca vor pierde acest meci sansele de a opri hegemonia lui Juventus vor fi aproape nule.

Napoli a primit un singur gol in ultimele 6 partide si apararea gazdelor ar trebui sa se organizeze mult mai mai eficient impotriva celei mai productive ofensive din Serie A. Chiar daca Juventus este echipa cu cele mai multe goluri inscrise, noi va recomandam sa mizati pe optiunea de sub 2.5 goluri marcate deoarece nici una dintre formatii nu va risca foarte mult in defensiva.