Pariul zilei – 03.03.2019

Bilet realizat de bonus in 3 March, 2019. Postat in Pariul Zilei

CFR Cluj – Sepsi

Ultima partida sustinuta de campioana en-titre a Romaniei in sezonul normal poate reprezenta un prilej foarte bun pentru pariori de a obtine o cota profitabila, iar astazi la rubrica Pariul Zilei vom expune cele mai importante avantaje ale celor de la CFR Cluj in meciul cu Sepsi.

Inaintea acestei etape clujenii aveau un avans de 3 puncte in clasament, iar Sepsi se clasa pe pozitia a cincea cu 37 de puncte. Pentru echipa din Sfantu Gheorghe va fi foarte dificil sa spere la un loc in Play-off daca vor pierde aceasta partida, deoarece exista mai multe echipe care vizeaza acest obiectiv si se afla la o diferenta mica in clasament. Sepsi va intalni astazi cea mai eficienta defensiva din Romania, la fel ca si sezonul anterior CFR Cluj se remarca printr-o aparare foarte organizata care a incasat doar 16 goluri in cele 25 de etape disputate pana in prezent.

Cele doua adversare s-au inalnit si in Cupa Romaniei in urma cu 4 zile, acel duel a fost castigat de CFR Cluj cu scorul de 1-0, singurul gol al meciului fiind reusit de tanaraul Valentin Iout Costache. Campioana en-titre a Romaniei va acorda mai multa atentie meciului de astazi, iar o victorie a clujenilor poate aduce pariorilor cota 1.55 si un avans mai mare fata de celelalte contra-candidate la titlu.