Meciul zilei – 03.04.2016

Bilet realizat de Pariuri in 2 April, 2016. Postat in Meciul Zilei

Lazio vs AS Roma (03.04.2016) – ora 16:00
meciul zilei2Lazio si AS Roma vor fi puse fata in fata in derby-ul capitalei Italiei, derby programat duminica dupa amiaza incepand cu ora 16:00, ora Romaniei. Se anunta un duel pe cinste, iar oaspetii au oarecum prima sansa .
LazioAS Roma
Lazio Roma a avut un sezon modest pana acum, iar dupa 30 de etape scurse se afla doar pe locul opt, cu 42 de puncte. Echipa gazdae la 13 puncte de Top 5, iar sansele sa prinda un loc de Europa League sunt minime. Stefan Radu si colegii sai nu se pot lauda nici cu golaverajul de 38-38. Opt victorii, trei remize si patru infrangeri au inregistrat gazdele pe teren propriu.AS Roma vine dupa o serie foarte buna de rezultate in campionat, cu opt victorii si un egal in precedentele noua etape. Usor-usor echipa isi asigura locul pe podium si implicit calificarea in Liga Campionilor. Romanii sunt pe trei, cu 60 de puncte, avand cinci in plus fata de Fiorentina si de Inter Milano, urmatoarele clasate.
Pariuri – Lazio vs AS Roma 
Info pariuri sportive AS Roma DNB @ 1.50

  • Ne asteptam la o victorie a Romei, aflata pe val, insa in cazul in care vom avea parte doar de un egal, miza va fi rambursata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,