Pariul zilei – 03.04.2016

Bilet realizat de Pariuri in 2 April, 2016. Postat in Meciul Zilei

Steaua vs ASA Tg. Mures (03.04.2016) – ora 20:30
pariul zilei2Pariul zilei de duminica vine chiar din Liga 1, de la meciul dintre Steaua Bucuresti si ASA Targu Mures. Momentan avem o cota interesanta, acceptabila, insa e foarte posibil sa scada pana la ora jocului.
SteauaASA Tg. Mures
Steaua Bucuresti a reusit o victorie cruciala etapa trecuta, scor 1-0 vs Pandurii Tg. Jiu dupa reusita lui Stanciu din penalty in ultimele minute. In mod normal gazdele n-ar trebui sa aiba emotii in fata celor de la ASA, echipa fara motivatie, proaspat intrata in insolventa. Desi stelistii au avut de furca in ultimele intalniri directe, probabil a venit momentul sa sparga gheata.ASA Targu Mures este cea mai slaba formatie din play-off dupa primele patru runde, fara victorie, bifand doar doua remize si doua esecuri. Muresenii nu au nici o pretentie de la play-off, fiind in insolventa si neputand sa joace in cupele europene. ASA a pierdut ultimele doua deplasari, scor 0-1 de fiecare data, la Cluj cu CFR si la Giurgiu cu Astra.
Pariuri Steaua vs ASA Tg. Mures
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.52

  • Potrivit unor analize, e foarte posibil ca sa vedem o cota scazuta a Stelei pana la ora meciului, tocmai de aceea recomandam sa va grabiti daca vrei sa pariati 1 solist.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,