Meciul zilei – 03.04.2019

Bilet realizat de bonus in 3 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Sporting – Benfica

Returul semifinalelor Cupei Portugaliei se anunta a fi un duel foarte tensionat intre cele doua rivale din Lisabona, Sporting si Benfica, doua echipe despre care va vom oferi mai multe detalii in continuarea acestui articol. Cele doua adversare traverseaza o perioada foarte buna si se afla printre favoritele la castigarea trofeului. Gazdele de la Sporting au deja 4 victorii consecutive, in timp ce Benfica are 3 reusite si un rezultat de egalitate in ultmele 4 partide.

Nu trebuie sa omitem faptul ca Benfica este liderul campionatului portughez si una dintre echipele care inca mai evolueaza in cupele europene. Sporting si Benfica au avut in acest sezon 3 partide directe, in meciurile din campionat Benfica a obtinut un succes pe terenul rivalilor locali si un rezultat de egalitate in meciul de acasa. Cea mai recenta partida s-a desfasurat in urma cu aproximativ o luna si a fost castigat tot de Benfica cu scorul de 2-1.

Acest avantaj este destul de fragil daca tinem cont de faptul ca Sporting are cativa fotbalisti foarte periculosi printre care se remarca Bruno Fernandes, capitanul formatiei antrenate de Marcel Keizer. Avand in vedere diferenta mica dintre cele doua formatii cel mai indicat pronostic este varianta de sansa dubla X2 care va aduce cota 1.35, iar pentru Benfica va reprezenta calificarea in finala competitiei.