Pariul zilei – 03.04.2019

Bilet realizat de bonus in 3 April, 2019. Postat in Pariul Zilei

Valencia – Real Madrid

Astazi vor avea loc mai multe partide din care pariorii pot obtine pronosticuri foarte profitabile, iar unul dintre cele mai interesante meciuri este cel dintre Valencia si Real Madrid, un duel din care puteti obtine o cota foarte avantajoasa daca faceti alegerea corecta.
Vom incepe prin a descrie situatia de la Real Madrid, cel mai titrat club european care a trecut prin mai multe momente dificile in acest sezon si care acum spera sa obtina rezultate mai bune dupa intoarcerea lui Zinedine Zidane.

Primele doua partide din noul mandat au fost castige de tehnicianul francez, insa astazi casele de pariuri se asteapta ca Real Madrid sa aiba mai multe probleme in deplasarea de pe Mestalla. Valencia este una dintre gruparile care spera la o clasare in primele 4 echipe ale campionatului, iar pana in prezent liliecii au adunat 43 de puncte si ocupa pozitia a treia.

Totusi, trebuie evidentiat ca increderea jucatorilor Valenciei este foarte solida deoarece aceasta echipa nu a mai simtit gustul infrangerii de pe 22 ianuarie atunci cand Getafe reusea o victorie in Cupa Spaniei. Propunerea noastra pentru pariori este sa mizati pe un succes al galacticilor cotat cu 2.20 deoarece Real Madrid s-a impus si in meciul din tur si are calitatea necesara pentru a obtine cele 3 puncte in aceasta confruntare.