Meciul zilei – 03.05.2016

Bilet realizat de Pariuri in 2 May, 2016. Postat in Meciul Zilei

Bayern Munchen vs Atletico Madrid (03.05.2016) – ora 21:45
meciul zilei2Cele mai puternice defensive din Europa se vor duela marti seara  de la ora 21:45 pentru un loc in finala Champions League. Bayern o va gazdui pe Atletico Madrid mai exact, iar meciul tur a fost castigat de spanioli, 1-0 acasa.
Bayern Munchen Atletico Madrid
Bayern Munchen nu are emotii in Bundesliga atunci cand vine vorba de titlu si se poate axa 100% pe Liga Campionilor. Bavarezii n-au avut prea multe sanse in turul de pe Vicente Calderon, fiind greu de depasit defensiva de fier a lui Atletico. Nemtii au nevoie de o victorie la minimum doua goluri diferenta pentru a merge mai departe. Atletico Madrid este din aproape de finala Champions League dupa cea din urma cu doi ani. Simeone si elevii sai sunt intr-o forma de zile mari, fara gol primit in ultimele sase meciuri oficiale. Echipa inca spera la titlu in Spania, insa obiectivul principal este fara doar si poate Champions League pe acest final de sezon.
Pariuri – Bayern Munchen vs Atletico Madrid
Info pariuri sportive Atletico Madrid se califica @ 1.73

  • Atletico Madrid s-a dovedit a fi o formatie foarte solida in astfel de situatii, iar avantajul din tur poate fi decisiv. Mergem pe un pariu putin riscant, si anume ca Atletico se va califica in finala.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,