Pariul zilei – 03.05.2016

Bilet realizat de Pariuri in 2 May, 2016. Postat in Category

Vozvodac vs Steaua Rosie Belgrad (03.05.2016) – ora 17:00
pariul zilei2Pentru pariul zilei de marti am decis sa riscam ceva mai mult, insa si cota este una pe masura, 2.00 mai exact. Vozvodac va primi vizita Stelei Rosii Belgrad, sau Crvena Zvezda cum mai este cunoscuta echipa din capitala Serbiei.
Vozvodac Steaua Rosie Belgrad
Vozvodac este codasa play-off-ului in Serbia, pe locul opt, cu 21 de puncte si un golaveraj de 31-33. Forma de moment a gazdelor lasa de dorit, dovada ca acestia au castigat un singur punct in ultimele cinci meciuri din Super Liga. Vozvodac a pierdut si ultimele doua partide de pe teren propriu, 0-1 v Sp. Subotica si 1-2 vs Surdulica. Steaua Rosie Belgrad a facut legea pe tot parcursul stagiunii curente, insa in ultimele saptamani nu a mai fost la acelasi nivel. Oaspetii au 42 de puncte, sase in plus fata de Cukaricki, dar si un meci mai putin disputat. Echipa vizitatoare a pierdut un singur meci in acest campionat, runda trecuta mai exact, 1-2 vs Cukaricki acasa.
Pariuri Vozvodac vs Steaua Rosie Belgrad
Info pariuri sportive: Peste 2,5 goluri @ 2.00

  • Desi in ultima perioada au lasat-o mai moale. oaspetii au totusi cel mai puternic atac din campionat si ne asteptam la un duel spectaculos marti dupa-amiaza, cu minimum trei goluri.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,