Meciul zilei – 03.05.2019

Bilet realizat de bonus in 3 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

Juventus – Torino

Si in acest an Juventus a castigat titlul de campioana a Italiei, insa fanii mai asteapta si o victorie impotriva rivalei locale, Torino. In ultimii ani Juventus a dominat fotbalul italian, in timp ce rivala concitadina nu a obtinut performante remarcabile, totusi inaintea acestei partide Torino se afla pe locul 6 cu 56 de puncte, la doar 3 puncte in spatele celor de la Atalanta care ocupa locul 4 in clasament, ultima pozitie care permite participarea directa in grupele UEFA Champions League.

Victoria din etapa trecuta impotriva celor de la AC Milan a ridicat foarte mult moralul jucatorilor antrenati de Walter Mazzarri, un tehnician care se afla la conducerea acestei echipe din luna ianuarie. Torino nu a suferit nici o infrangere in ultimele 5 etape si spera ca in aceasta seara sa produca o infrangere campioanei din Serie A.

In perioada recenta Juventus nu a obtinut decat o singura victorie, desi are in componenta lotului cativa dintre cei mai importanti jucatori din lume, motivatia echipei a scazut foarte multe dupa eliminarea din UEFA Champions League. Ultima infrangere suferita de Juventus in duelul orasului Torino a fost inregistrata in 2015, deci o victorei a campioanei Italiei cotata cu 1.70 ramane cel mai sigur pronostic pentru cei care doresc sa obtine un venit suplimentar din acest derby.