Pariul zilei – 03.05.2019

Bilet realizat de bonus in 3 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Mainz – RB Leipzig

In perioada recenta RB Leipzig a demonstrat ca este una dintre cele mai puternice formatii din Bundesliga, iar duelul de astazi cu Mainz ar trebuie sa fie un meci cu un final usor de anticipat pentru pariori. Cu 3 etape inainte de finalul campionatului RB Leipzig se afla pe locul 3 cu 64 de puncte la o diferenta de 5 puncte fata de Borussia Dortmund si 7 puncte in spatele liderului Bayern Munchen.

Probabil ca este prea tarziu ca RB Leipzig sa mai spere la prima pozitie din Bundesliga, dar nu trebuie sa omitem faptul ca trupa antrenata de Ralf Rangnick este singura grupare din Germania care are punctaj maxim in ultimele 5 etape. Moralul jucatorilor de la RB Leipzig a fost imbunatatit si de cele doua victorii din Cupa Germaniei care au asigurat calificarea acestora in finala competitiei unde au sansa sa castige primul trofeu din istoria clubului.

Gazdele de la Mainz nu mai au un obiectiv clar pe acest final de sezon, diferenta fata zona de retrogradare este linistitoare, iar in meciurile din 2019 Mainz a suferit 9 infrangeri si a obtinut doar 4 victorii. Chiar daca majoritatea punctelor obtinute de Mainz au fost castigate pe teren propriu, RB Leipzig are calitatea necesara pentru a se impune, deci pentru o cota 1.70 pariorii ar trebui sa mizeze pe succesul oaspetilor.