Meciul zilei – 03.06.2019

Bilet realizat de bonus in 3 June, 2019. Postat in Meciul Zilei

Franta U21 – Belgia U21

Microbistii vor avea astazi parte de un amical foarte interesant intre selectionata sub 21 de ani a Frantei si a Belgiei, doua dintre cele mai bune nationale din lume la aceasta categorie de varsta. Scopul acestei partide este pregatirea celor doua formatii pentru Campionatul European Under 21 care va incepe la mijlocul acestei luni. Pentru acest turneu selectionerul francezilor, Sylvain Ripoll, a convocat cei mai talentati tineri, majoritatea dintre ei de la echipe din campionatul intern.

Printre cei mai promitatori jucatori ai francezilor se remarca Malang Sarr de la Nice, Matteo Guendouzi de la Arsenal Londra, Moussa Niakhate de la Mainz si capitanul Lucas Tousart care evolueaza pentru Lyon. In opinia caselor de pariuri Franta este una dintre favorite la castigarea trofeului european si nu trebuie sa omitem faptul ca multi dintre fotbalistii care vor evolua astazi au mai participat si la alte competitii importante si au mai multa experienta decat adversarii belgieni.

In trupa Belgiei nu este un fotbalist care se remarca in mod special, dar meciurile din aceasta vara reprezinta oportunitatea perfecta pentru tinerii antrenati de Johan Walem sa isi demonstreze valoarea. Avand in vedere ca este un amical ne asteptam ca cele doua formatii sa joace fara presiune, iar victoria francezilor cotata cu 1.90 este recomandarea noastra pentru cei care doresc sa obtina un venit suplimentar inca din prima zi a saptamanii.