Pariul zilei – 03.06.2019

Bilet realizat de bonus in 3 June, 2019. Postat in Pariul Zilei

Ucraina U20 – Panama U20

Una dintre cele mai dezechilibrate meciuri din optimiile Campionatului Mondial Under 20 este cel dintre Ucraina si Panama, iar astazi la rubrica Pariul Zilei va vom oferi o sugestie pentru cei care vor sa parieze. Favorita clara in opinia caselor de pariuri este Ucraina, formatia care a castigat prima pozitie intr-o grupa cu Nigeria, Qatar si SUA, selectionata antrenata de Oleksandr Petrakov fiind neinvinsa in cele 3 partide din faza grupelor.

Ucraina si-a asigurat calificarea in optimi dupa primele doua meciuri, in timp ce Panama si-a obtinut partciparea in aceasta faza a competitiei in ultima partida a grupei dupa o victorie cu emotii impotriva Arabiei Saudite. Diferentele dintre Ucraina si Panama sunt evidente daca analizam structura celor doua nationale, in lotul sud-americanilor nu este nici un jucator care s-a remarcat in partidele anterioare.

In formula de astazi a Ucrainei poate evolua Andrii Lunin, Vladyslav Supriaha si Denys Popov, trei fotbalisti tineri care au demonstrat ca au un potentialul de a deveni urmatoarele vedete ale nationalei Ucrainei. Ultima echipa care a reusita sa invinga trupa antrenata de Oleksandr Petrakov este Polonia intr-o partida amicala care a avut loc in noiembrie 2018, deci pentru o cota de 1.55 pariorii ar trebui sa mizeze pe un succes al Ucrainei care va aduce si calificarea in sferturi.