Meciul zilei – 03.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 July, 2014. Postat in Meciul Zilei

Steaua vs Anderlecht (03.07.2014) – ora 19:00
meciul zilei2Amicalul dintre Steaua Bucuresti si Anderlecht Bruxelles este meciul zilei de azi, 3 Iulie, in opinia noastra. Partida din Anglia va avea loc la ora 19:00, ora Romaniei, iar Steaua porneste cu sansa a doua la prima vedere.
Ultima data cele doua s-au intalnit in Liga Campionilor, in 1994, 0-0 in Belgia si 1-1 la Bucuresti.
Steaua Anderlecht
Stelistii au motive serioase de ingrijorare inainte de startul aventurii in preliminariile Champions League. Echipa lui Galca a disputat trei meciuri amicale pana acum, incasand in medie aproape patru goluri pe meci de la echipe mai slab cotate. Pregatirea a inceput cu esecul in fata lui Chiasso, scor 1-2, apoi Lugano, 2-5, ambele adversare fiind echipe de liga secunda. In urma cu doua zile Steaua a pierdut in fatalui Ludogorest, scor 2-4. Anderlecht este din nou campioana Belgiei si pana la inceputul acestei luni nu a avut o activitate prea mare cand vine vorba de meciurile de pregatire. Belgienii se pregatesc si ei de Champions League, asta dupa ce au terminat sezonul trecut pe val, castigand titlul la capatul unui campionat dominat de Standard Liege si in care violetii s-au apropiat cu greu de locurile fruntase pe parcursul campionatului.
Pariuri Steaua vs Anderlecht
Info pariuri sportive: 2 solist

  • Fiind un meci amical, e bine cunoscut faptul ca in general cotele apar cu cateva ore inainte de meci. Astfel, la ora actuala partida nu este in ofertele agentiilor, insa noi recomandam un eventual succes al belgienilor, tinand cont si de forma dezastruoasa a Stelei de pana acum.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,