Pariul zilei – 03.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 July, 2014. Postat in Pariul Zilei

Santos Tartu vs Tromso (03.07.2014) – ora 18:00
pariul zilei2Cota pariului zilei de azi se invarte undeva in jur de 1.70. Meciul cu pricina vine din preliminariile Europa League, acolo unde Santos Tartu (Estonia) va da piept cu mult mai bine cotata Tromso (Norvegia). Asa cum probabil va asteptati, cele doua tabere nu au mai fost niciodata fata in fata pana acum.
Santos Tartu Tromso
Santos Tartu a avut un sezon bun in competitia interna, sezon care i-a adus calificarea in primul tur preliminar al Europa League. Ultimul meci oficial jucat de gazde a fost pe 5 Iunie, finala Cupei pierduta in fata celor de la Flora Tallinn II. In ceea ce priveste cota gazdelor, acestia au sanse minime la pariuri, cu o cota de 13.00 la bet365 si o cota in jur de 9.00 pentru un rezultat de egalitate. De partea cealalta a baricadei se afla Tromso, echipa mult mai bine cotata de toate agentiile de pariuri online. Tromso are o cota de 1.08 la bet365 pentru un eventual succes, iar acest lucru nu poate reliefa decat diferenta foarte mare dintre cele doua echipe. Nu trebuie evitat nici un pariu de genul, Tromso pauza / Tromso final, cota fiind de 1.38 in acest moment.
Pariuri Santos Tartu vs Tromso
Info pariuri sportive: Peste 3.5 goluri @ 1.70

  • Avand in vedere diferenta dintre cele doua tabere, Tromso fiind net superioara, ne asteptam la un meci cu multe goluri, cota pentru over 3,5 fiind destul de atractiva la ora actuala.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,