Pariuri Sportive – Sparta Praga vs Dinamo Kiev – 03.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 July, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Sparta Praga vs Dinamo Kiev (03.07.2014) – ora 16:00
Unul dintre cele mai tari meciuri amicale ale zilei de joi, 3 Iulie, va avea loc la ora 16:00 si le va pune fata in fata pe Sparta Praga si Dinamo Kiev, doua formatii cu pretentii din Cehia, respectiv Ucraina.
Cele doua s-au duelat ultima data in 2009, cand ucrainienii s-au impus cu 2-0 in deplasare tot intr-un amical, asta dupa ce in anii 90 cele doua erau obisnuite sa se intalneasca in Champions League.
Sparta Praga Dinamo Kiev
Sparta Praga este intr-o forma impresionanta, asta dupa ce a terminat stagiunea trecuta pe val in Cehia. Trupa din capitala a disputat doua amicale pana acum, ambele pe data de 26 Iunie, evident folosind jucatori diferiti in cele doua partide. Prima data s-au impus cu 3-1 contra celor de la Hradec Kralove, ca mai apoi sa castige cu 2-0 in fata celor de la Ceske Budejovice. Dinamo Kiev de cealalta parte a baricadei a pierdut lupta la titlu in Ucraina si sezonul trecut, insa se pregateste intens pentru noua stagiune. Echipa din capitala Ucrainei se afla la al patrulea amical al verii. In precedentele a bifat trei victorii, 2-0 cu Schwaz, 6-0 cu Zestafoni si 4-2 in fata celor de la Skenderbeu Korca, ofensiva fiind la inaltime de fiecare data.
Pariuri Sparta Praga vs Dinamo Kiev
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza

  • Mizam pe forta ofensiva a celor doua tabere, iar pariul nostru pentru acest amical este ca ambele echipe sa reuseasca sa inscrie. La ora actuala cota nu a fost introdusa in oferta celor de la bet365.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,