Meciul zilei – 03.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 September, 2014. Postat in Meciul Zilei

Letonia vs Armenia (03.09.2014) – ora 20:45
meciul zilei2Am ales meciul zilei de azi ca fiind cel dintre Letonia si Armenia, meci amical ce anunta apropierea preliminariilor CE 2016. Ne-am indreptat atentia catre acest joc datorita echilibrului reliefat de cote in acest moment, fiind greu de spus cine are prima sansa. O singura data s-au mai duelat cele doua pana acum, intr-un amical din 2009, terminat fara gol.
Letonia Armenia
Letonia nu a fost o selectionata foarte activa pe parcursul acestui an, disputand numai trei meciuri amicale in 2014. Gazdele au inceput cu o infrangere, scor 1-2 cu Macedonia, dupa care a venit remiza alba contra Estoniei, castigata apoi dupa loviturile de la 11 metri, urmand victoria cu Lituania, 1-0 la sfarsitul lunii Mai. La pariuri gazdele incep cu o cota in jur de 2.40 pentru victorie. De cealalta parte, Armenia se lauda cu un lot oarecum superior la prima vedere, jucatori precum Henrikh Mkhitaryan putand oricand sa faca diferenta. Echipa oaspete a sustinut patru meciuri amicale in 2014, reusind o singura victorie, la care se adauga trei esecuri. Armenii au probleme serioase in defensiva, incasand in patru meciuri nu mai putin de 14 goluri.
Pariuri Letonia vs Armenia
Info pariuri sportive: X2 @ 1.40

  • Armenia are un lot mai bun la prima vedere, cu jucatori mai valorosi, unii dintre ei evoluand la cel mai inalt nivel, asa cum este cazul lui Mkhitaryan. Astfel, am ales sa mergem pe faptul ca armenii nu vor pierde aceasta deplasare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!