Pariul zilei – 03.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 September, 2014. Postat in Pariul Zilei

Anglia vs Norvegia (03.09.2014) – ora 22:00
pariul zilei2Pariul zilei de miercuri, 3 Septembrie, vine de la un meci international de pregatire, mai exact de la intalnirea dintre Anglia si Norvegia. Jocul va incepe la ora 22:00, iar englezii sunt mari favoriti. Acestia au castigat si singurul joc direct din ultimii 20 de ani, scor 1-0 in urma cu doi ani de zile, chiar in deplasare.
Anglia Norvegia
Fara victorie in ultimele cinci meciuri jucate, Anglia a ramas cu doua victorii in 2014, scor 1-0 cu Danemarca si 3-0 cu Peru inainte de Cupa Mondiala. Au urmat apoi doua remize, dupa care dezastrul din Brazilia, englezii reusind sa adune un singur punct in grupa de la Mondial, plecand acasa inca dupa faza grupelor. Plus de asta, Anglia nu-i va mai avea pe Gerrard si Lampard, acestia retragandu-se de la nationala. Norvegia vine la acest meci aflandu-se intr-o situatie asemanatoare cu cea a echipei adverse. Nordicii au reusit o singura victorie in 2014, cea din debutul anului cu Republica Moldova, 2-1 intr-o deplasare amicala. Au urmat mai apoi doua infrangeri si trei egaluri, norvegienii primind in aceste partide nu mai putin de zece goluri, ceea ce inseamna o medie de doua goluri incasate pe partida.
Pariuri Anglia vs Norvegia
Info pariuri sportive: Anglia -1.0 HA @ 1.77

  • Desi Anglia traverseaza si ea o perioada foarte grea, mizam pe o victorie fara emotii a acesteia, in fata unei echipe net inferioare din majoritatea punctelor de vedere. Daca englezii se vor impune la limita, miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,