Pariuri Sportive – Rusia vs Azerbaijan – 03.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 September, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Rusia vs Azerbaijan (03.09.2014) – ora 18:00
Rusia si Azerbaijan vor fi adversare miercuri seara de la ora 18:00 intr-unul dintre primele amicale internationale ale zilei. Exista o favorita certa si la pariuri, rusii avand o cota sub 1.20.
Surprinzator sau nu, in preliminariile pentru CM 2014 Rusia a reusit doar o victorie cu 1-0 acasa in faza azerilor, dupa care in retur am avut parte de un rezultat de egalitate, scor 1-1.
Rusia Azerbaijan
Rusia nu a rupt gura targului la Cupa Mondiala din aceasta vara, bifand doua remize si o infrangere, plecand acasa dupa faza grupelor. Gazdele au pierdut un singur meci in ultimul an calendaristic, si anume in ultimele 13 partide, cel de la Mondial, scor 0-1 in fata Belgiei. Rusii au o cota de 1.17 in acest moment la bet365 pentru un eventual succes. Azerbaijan nu se poate compara din nici un punct de vedere cu echipa adversa, lucru confirmat si de cotele oferite de agentii. Doar trei amicale au disputat azerii anul acesta, oferind cate ceva din toate. O victorie, un egal si un esec este bilantul oaspetilor, cu un golaveraj de 1-2. In ultimele opt partide, un singur joc a oferit scor de over 2,5.
Pariuri Rusia vs Azerbaijan
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.40

  • Ne asteptam ca diferenta foarte mare de valoare dintre cele doua loturi sa se vada si pe tabela de marcaj, iar selectionata Rusiei sa se impuna fara drept de apel, cu preluarea avantajului inca din prima repriza.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,