Irlanda vs Oman – 03 Septembrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 September, 2014. Postat in Pariuri Online

irlanda600x400Unul dintre meciurile cele mai dezechilibrate ale zilei de miercuri, 3 Septembrie, va avea loc de la ora 21:45 intre selectionata Irlandei si cea din Oman. Desi oaspetii sunt intr-o forma mai buna, intre cele doua echipe nu exista termen de comparatie.

Republica Irlandei porneste din pole-position la toate agentiile de pariuri, cu o cota de 1.30 pentru un eventual succes. Shame Long (foto) si compania au sustinut cinci meciuri de pregatire anul acesta, toate inainte de Cupa Mondiala. Bilantul este unul modest, cu doua remize si trei esecuri, defensiva primind in medie fix doua goluri pe meci, insa si adversarii au fost foarte redutabili la prima vedere.

Selectionata din Oman nu poate emite pretentii prea mari in fata unui adversar de acest gen, desi nici Irlanda nu este o forta a fotbalului european sau mondial. Oaspetii au fost la fel de activi pe parcursul acestui an, bifand cinci partide pana acum, insa bilantul este ceva mai bun. Trei victorii si doua remize au cei din Oman, insa adversarii au fost mai slabi, precum Singapore, Iordania sau Uzbekistan.

Irlanda si Oman au mai sustinut un meci de pregatire si in Septembrie 2012, atunci irlandezii reusind sa se impuna cu scorul de 4-1 tot acasa.

Recomandam un pariu in genul Irlanda -1.0 Handicap Asiatic, cota nefiind inca afisata la agentiile de pariuri. Asa cum am spus, suntem de parere ca intre cele doua tabere nu exista termen de comparatie la ora actuala.

Tags: , , , ,