Pronostic – Ucraina vs Moldova – 03.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 2 September, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

ucraina600x400

Selectionata Ucrainei o va gazdui pe cea a Republicii Moldova miercuri seara de la ora 20:00 intr-un meci de pregatire inaintea caruia avem o favorita certa, si anume echipa gazda, lucru confirmat de toate agentiile de pariuri online si nu numai.

Ucrainienii au o cota sub 1.30 in marea majoritate a cazurilor, iar in fata moldovenilor nu ar trebui sa aiba probleme. Ucraina a sustinut numai doua meciuri in 2014, ambele amicale inaintea Cupei Mondiale. De fiecare data Konoplyanka si ai lui au reusit sa se impuna, scor 2-0 in fata Statelor Unite ale Americii si 2-1 contra selectionatei din Niger.

De cealalta parte, Republica Moldova a fost ceva mai activa pe parcursul acestui an, trecandu-si in dreptul ei nu mai putin de sapte partide amicale. Bilantul nu este unul tocmai de laudat, moldovenii avand doua victorii, un egal si patru infrangeri. Patru din aceste partide s-au incheiat cu scoruri de over 2.5. Ce-i drept cele doua victorii au venit in fata unor echipe mai slab cotate, Andorra (3-0) si Arabia Saudita (4-0).

Cele doua tabere au fost adversare si in preliminariile pentru CM 2014. In Moldova au incheiat fara gol, ca mai apoi Ucraina sa castige acasa cu 2-1, deloc fara emotii.

Pronostic: 1 pauza / 1 final @ 1.55
Ne-am indreptat atentia catre o victorie a echipei gazda, echipa care are de partea ei majoritatea argumentelor si care nu ar trebui sa intampine probleme in fata Moldovei, dupa cum am spus. Mizam pe o dominare totala a gazdelor, inca din prima repriza.

Tags: , , , ,