Meciul zilei – 03.11.2015

Bilet realizat de Pariuri in 2 November, 2015. Postat in Meciul Zilei

Real Madrid vs PSG (03.11.2015) – ora 21:45
meciul zilei2Atractia principala de marti seara in UEFA Champions League vine din Grupa A, acolo unde Real Madrid si Paris Saint Germain vor fi puse fata in fata de la ora 21:45. Cele doua tabere s-au intalnit si in etapa trecuta, in meciul tur, oferindu-ne o remiza alba la Paris.
Real MadridPSG
Real Madrid e favorita la agentiile de pariuri, avand avantajul terenului propriu. Trupa lui Rafa Benitez are sapte puncte din noua posibile in aceasta grupa, fiind pe prima pozitie cu un golaveraj de 6-0, ceva mai bun decat al adversarilor de marti seara. De precizat ca Realul este inca neinvinsa dupa 13 meciuri oficiale in actuala stagiune.Paris Saint Germain in schimb se afla pe locul secund in Grupa A, la egalitate de puncte cu Real Madrid, sapte, insa cu un golaveraj ceva mai slab, 5-0. De remarcat ca cele doua protagoniste ale acestui meci nu au primit inca vreun gol in faza grupelor. La fel ca si Real, PSG e neinvinsa in actuala campanie, avand numai victorii la care se adauga trei remize.
Pariuri – Real Madrid vs PSG
Info pariuri sportive  Sub 3,5 goluri @ 1.44

  • La fel ca si in meciul tur, mergem pe un joc strans si echilibrat intre cele doua tabere, in care nici una nu va risca prea mult, astfel ca nu ne asteptam la o ploaie de goluri aici.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,