Pronostic – Shakhtar vs Malmo – 03.11.2015

Bilet realizat de Pariuri in 2 November, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Shakhtar vs Malmo – 03.11.2015

Pronostic - Shakhtar vs Malmo - 03.11.2015

Shakhtar Donetsk a avut un parcurs dezamagitor in actuala campanie de Champions League si incearca sa se redreseze martea aceasta in fata suedezilor de la Malmo. Meciul va incepe de la ora obisnuita a competitiei, 21:45.

Trupa pregatita de Mircea Lucescu vine dupa doua victorii clare in cupa si campionat, marcand in total de 11 ori. Totusi Shakhtar cauta in continuare prima reusita din grupele UCL, avand zero puncte si un golaveraj de 0-8 in momentul de fata. Ucrainienii sunt ultimii in Grupa A si cu sanse aproape nule la Top 2, dar cu sperante la pozitia a treia care duce in UCL.

Malmo a castigat meciul tur in fata adversarilor de marti seara, scor 1-0 pe propria arena, avand astfel prima sansa in cursa pentru locul trei. Suedezii sunt pe aceasta pozitie la ora actuala, cu trei puncte si un golaveraj modest, 1-4, dar oricum mai bun decat al lui Shakhtar. Cu siguranta oaspetii s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate aici, rezultat care i-ar mentine cu prima sansa in lupta pentru locul trei in Grupa A.

Pronostic: 1 solist @ 1.38
Fara a risca prea mult, am ales un pariu simplu pentru aceasta partida, cota nefiind cea mai atractiva, insa este acceptabila. Mergem pe victoria gazdelor, Shakhtar avand nevoie de victorie ca de aer aici.

Tags: