Meciul zilei – 04.01.2019

Bilet realizat de bonus in 4 January, 2019. Postat in Meciul Zilei

Tranmere – Tottenham

Cupa Angliei este una dintre cele mai spectaculoase competitii din fotbalul european deoarece in primele runde ale acestei competitii formatiile din ligiile inferioare pot intalni cele mai importante cluburi din Premier League. O astfel de situatie va exista in partida pe care Tranmere o va sustine impotriva celor de la Tottenham, o confruntare foarte dezechilibrata in care avem o favorita clara la victorie.

Tottenham se afla pe a treia pozitie din Premier League si ar trebui sa se impuna astazi fara probleme deoarece jucatorii pregatiti de Mauricio Pochettino au un moral excelent dupa cele 3 victorii consecutive obtinute in meciurile din deplasare. De altfel, gruparea din capitala Angliei se afla la prima partida din Cupa Angliei si este o sansa foarte buna si pentru fotbalistii de rezerva sa isi demosntreze abiltiatile.

Gazdele de la Tranmere au trecut deja de Oxford City si Southport, insa adversara de astazi este mult mai puternica. Tranmere evolueaza in esalonul al patrulea din Anglia si nu are la dispozitie jucatori foarte valorosi. Managerul gazdelor, Micky Mellon, va conta pe unitatea jucatorilor si pe dorinta acestora de a realiza o performanta istorica pentru acest club. Cele doua adversare s-au intalnit o singura data in 2002 si acel meci a fost castigat de Tottenham cu scorul de 4-0, iar pentru confruntarea de astazi varianta de peste 2.5 goluri marcate este cea mai inspirata alegere deoarece este cotata cu 1.50 si poate aduce profit si in cazul in care Tranmere va evita infrangerea.